donderdag, oktober 26, 2006

Wat gebeurt er na 70 jaar...je ziet het op 12 november!!



Zeventig jaar zouden onze ouders , Pier en Mariette , dit jaar getrouwd zijn.
Dat er in die zeventig jaar heel wat gebeurde is vanzelfsprekend.
Dat het zo een vaart zou lopen, met "hun familie, hadden ons vader en moeder, toen zeker in de verste verte niet kunnen denken nog minder voorstellen!!.
De "idee" om al de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en hun partners van Pieter en Mariette, samen te brengen om de familiebanden aan te halen en dat al deze nakomelingen zich beter zouden leren kennen, verdient dan ook alle lof en wat nog meer is het prikkelt in erg grote mate onze nieuwsgierigheid om iedereen nog eens terug te zien en hun levensverhaal uit eigen mond te horen.
Een veertigtal volwassenen, een twintigtal jeugd en een tiental onder de vijf jaar, van deze familie, hebben zich al opgegeven om komen mee te vieren op die bewuste 12 november a.s. vanaf 14 uur.
Dat dit een reuze bijeenkomst wordt, daarvoor spreken reeds de cijfers, dat dit reuze goed wordt, daarvoor spreekt de traditie van vader en moeder die niets liever hadden dan deze soort bijeenkomsten, dat we er piekfijn moeten uitzien, vraagt de fotograaf Diane, maar dat dit vanzelfsprekend is bij de Cruysberghsen bewijzen vorige fotoalbums samengesteld na vroegere dergelijke bijeenkomsten.
Zien of we de tradities kunnen overtreffen, duimen en feliciteren we reeds de initiatiefnemers, de uitvoerders en de decor leveranciers.
Met de breedste glimlach op naar 12 november 2006.

Geen opmerkingen: