vrijdag, juli 18, 2008

Hechtel maakt ook...."culinair" indruk!!

Zelfs dat ze het dit jaar voor de twintigste (20) keer doen zeker!!
Ook nu weer zijn ze er met 191 in totaal en maken een grote positieve indruk, zowel in het dal als in de bergen waar ze vooral opvallen door hun ongelooflijke sportieve prestaties.
Met 150 tegelijkertijd op tweedaagse gaan naar berghutten, stoot meestal op ongeloof van de “Huttenwirten”.
Dat ze daarenboven nog met dezelfde 120 er nog een driedaagse van maken is een prestatie die misschien wel het “Record book of Guiness” zou halen als….de leiders Ronny, Rik en anderen dit alles niet zo van zelfsprekend zouden vinden.
In ieder geval “Hechtel proficiat!!”.

Dat er op de achtergrond, hier bedoelen we het hele vrijwillige kookteam, op een even creatieve en inventieve manier meehelpen aan het succes van dit verblijf wordt soms minder opgemerkt.

Daarom wil ik je hier een illustratie tonen over de voorbereiding die er getroffen wordt om hun “Barbecue” , ja ook dit nog voor 200 personen , feestelijk aantrekkelijk te maken.

Je ziet ze hier in volle voorbereiding.

Met Jeka middelen en veel fantasie slagen ze erin om beelden voor de lens te toveren die in veel kookboeken op de eerste bladzijden zouden staan.

Het water staat ons reeds tot de lippen.

Voldaan van hun geleverde prestaties opweg naar de volgende groepsactiviteit.
Dat ze er bovendien niet voor terugschrikken om de Jeka medewerkers uit te nodigen voor deze feestavond is een teken dat door vriendschap er een samenwerking kan ontstaan die een groep mensen kan verheffen tot echte levenskunstenaars.
We zijn zelfs fier dat we een klein radertje kunnen zijn van dit kunstwerk.




Geen opmerkingen: