maandag, juli 21, 2008

Lieske viert haar verjaardag in Tirol!!

Het moet je maar overkomen dat je man een reis naar Tirol krijgt aangeboden, op zijn verjaardag en dat je zelf jarig bent op deze reis.
'Dat men graag een "Geburtstag" viert in Oostenrijk is graag meegenomen , dat de gastfamilie Bertha en Gunther Walch weten hoe ze hun gasten moeten verwennen zijn bijkomende pluspunten.
Wanneer je hier kijkt naar de stralende jarige, de tafelversiering met speciaal voor de gelegenheid geplukte "Alpenrosen", het aangepaste vocht voor bijzondere gelegenheden, begrijp je de tevreden lach op het gezicht van Lieske.
Ze heeft mede door deze entourage helemaal geen moeite met een jaartje meer.
Haar gezelschap is wat blij dat er kan meegevierd worden en dat glaasje op haar gezondheid, drinken we dan ook graag mee, zelfs voor ons eigen gezondheid.

Gastvrouw Bertha, bakte voor de gelegenheid, een lekkere Tiroolse "Torte" en ze versierde ze met een voor Lieske’s leeftijd aangepaste kaars.

Kaars of fusee, Lieske had er heel wat moeite mee om ze uit te blazen, maar met zijn allen genoten van de aangepaste onderliggende lekkernij.

Afspraak voor een stemmig feestje was gemaakt in de oergezellige "Fischerstube" in Elbigenalp.
Dat we daar, door ons uitbundig gezelschap, indruk maakten, was een feit.
Al de aanwezigen konden meegenieten van de soms luidruchtige, soms uitbundige feeststemming van uit ons gezelschap.
Iedereen op de hoogte, dus bij het vertrek van de andere gasten, lieten deze het niet na, om de feesteling persoonlijk te komen feliciteren en Lieske nam met plezier de "honneurs" waar.
Op weg naar een lange avond van plezier en een korte nacht om te recupereren werd er de volgende dag een gewone wandeling ingelegd.
Tenslotte is Lieske op weg naar nog vele jaren en zulke verjaardagen, die we haar van harte toewensen.

Wanneer je meer beelden wil zien van deze fijne dag kan je kijken op Harrie's website, door hierop te klikken, rechts boven en dan doorklikken naar "Lieske's verjaardag" of rechtstreeks op
www.hcruysberghs.tk en dan doorklikken naar "Lieske's verjaardag"


Geen opmerkingen: