maandag, juli 09, 2012

"ROZEMARIJN" uit Gent voor de 42 ste maal in Tirol!

Maurice en Denise Laureyns zijn met  "Rozemarijn" bij ons Jeka een onuitwisbaar begrip.
Jarenlang komen ze met hun grote groep naar Tirol, meestal naar het huis Trudo in Bach.
Hier in Bach zijn het graag geziene gasten daar ze regelmatig een terrasje meepikken en hier tijd en geld voor vrijmaken en daarbij een zéér gelukkig gevoel uitstralen.
Ze maken er op hun manier met behulp van enthousiaste vaste begeleiders een beklijvende gebeurtenis van die blijkbaar een heel jaar in Gent bij Rozemarijn nazindert.
Zij zijn ook een groep die ons medewerkers,  jaarlijks uitnodigen voor een groots buffet en ...of we graag op die uitnodiging ingaan.
Als echte traiteurs staan de begeleiders achter het buffet om de meer dan tachtig gegadigden te bedienen.
De bevoorrading heeft een handje toegestoken om  het buffet de glans te geven die hij hier uitstraalt.
We vergeten even het werk dat daar aan vooraf gaat....maar we kunnen het ons wel voorstellen.
Hans, die voor de eerste maal in de zomer de bevoorrading moest verzorgen, zag, samen met zijn ploeg, dat zijn extra inspanning gewaardeerd werd.
Rik Laureyns nam voor de eerste maal de taak van groepsleider van zijn vader over en we zagen met zijn allen dat hij van zijn voorganger heel wat geleerd had. We zeggen dan ook met zijn allen:" Doe zo voort Rik!!".
Dat de keuken ervaring heeft van zulke dingen dat zie je en dat ze dit al zoveel jaren met hetzelfde enthousiasme blijven doen siert hen nog meer. Proficiat ook voor deze ganse omkaderingsgroep.
Dat de sfeer er goed inzat en dat we aan de fijn voorbereide tafel wachten op het grote moment zie je aan de lachende gezichten.
De gasten medewerkers kijken elk jaar met verwondering naar deze fijn verzorgde festiviteit....
waarop we graag een glaasje meedrinken. 
Dat de groepsleden hierna met zijn allen een handje moeten mee helpen om terug orde op zaken te stellen kan je hier aan de eenzame tafelpoetser niet zien maar dat het zo gebeurd hebben we wel kunnen vaststellen.
Stevig verbroederen van groepsleden met medewerkers het smeedt banden die voor beiden onvergetelijk zijn.
Maurice die zag dat het goed was en we hopen hem nog vele jaren met Denise in het Lechtal te ontmoeten om van de vruchten te genieten van zijn zo "groots" idealistisch pionierswerk.
Proficiat aan al de leden van "Rozemarijn".
Wij Jeka medewerkers zeggen heel bescheiden "Dank je wel" .

Geen opmerkingen: