maandag, november 12, 2007

Dromen van PASEN....het mag!!

Dat we na een "kwakkel sneeuwjaar" vorig jaar, wat ongerust uitkeken voor wat het dit jaar gaat worden, staat buiten kijf. Dat ook voor dit jaar, Guillaume, grote specialist terzake, geen of zéér weinig sneeuw voorspelt is een niet te versmaden bijkomstigheid. Maar dat er op dit ogenblik 12 november in Warth Salober 1m50 ligt is een vaststelling.

Dat dit ons verheugt en tegelijkertijd verbaast kan je niet verwonderen.
Dat we dagelijks het internet afschuimen naar actuele informatie over het Lechtal en het hoger gelegen skigebied is een realiteit.
Dat de strijd om zulke massa om te toveren naar een bruikbaar skiveld, elk jaar opnieuw met inzet van grote middelen moet gevoerd worden, daar staan we van hieruit niet bij stil maar is een onvoorstelbare realiteit.
Daarom enkele actuele beelden van hoe men op dit ogenblik in Warth bezig is met de sneeuw en zijn omgeving.
Het is niet alleen het skiveld dat tiptop vol moet liggen met mooi gewalste sneeuw maar ook de toegangswegen moeten goed bereidbaar zijn en dit liefst zonder sneeuw want sneeuwkettingen is en blijft voor de meeste chauffeurs een nachtmerrie.
Vandaar de inzet van alle middelen.

Hier de grotere middelen in actie voor de stratenruiming.

Dat dit jaar na jaar tot schitterende actieve vakantie lijdt, kunnen we getuigen, door jaarlijks zelfs met Pasen van dit paradijs te gaan genieten.


Daarom vind ik dat beelden van de laatste Pasen het vorige met graagte ondersteunen.

We kijken er reeds naar uit, spijtig dat Pasen nog zo ver weg is en dat we aan dat lang vooruitkijken misschien wel een stijve of uitgerekte nek gaan overhouden.
En...de volgende dagen gaat het sneeuwen in de Alpen verder. Er is nu al meer gevallen als vorige ganse winter!!








Geen opmerkingen: