zaterdag, november 12, 2011

"Groot"- ouder en "Klein"- kind.

 Jerom nodigt uit voor het grootouders feest op zijn school.
Acht dagen op voorhand is hij al aan het aftellen voor deze "grote" gebeurtenis.
Thuis worden alle danspasjes nog eens extra ingeoefend zodat hij op deze belangrijke dag voor "zijn" bezoek een goede indruk kan maken.
Op en top erfelijkheid!!



Nu is het aan de grootouders om....in deze grote groep van verbaasd kijkende en zoekende kinderen je kleinkind te vinden.
Allen doen ze hun uiterste best, de juffen om het aangeleerde zo goed mogelijk te laten reproduceren, de kinderen om het aangeleerde zo goed mogelijk weer te geven en de ouders om te zien of "hun kleinkind" zich in de groep kan handhaven.
Er zijn natuurlijk véél meer grootouders dan kinderen, daarbij vullen ze ook al veel meer ruimte dan de kinderen en dat betekent dat de ruimte waar ze gezellig met hun kleinkind uitgenodigd worden om samen te genieten van het lekker voorbereide nog al klein uitvalt en dat de laatste gezamenlijke oefeningen een beetje vertrappelt worden onder te veel enthousiaste grootouders in te kleine ruimte....maar dat alles wordt met zoveel liefde aanvaard dat het voor iedereen een fijne namiddag wordt.
Ik denk zelfs dat de juffen blij waren dat....

1 opmerking:

juf Nathalie zei

En of de juffen blij waren dat jullie met zo'n grote getalen aanwezig waren... Ze moeten enkel volgende jaren opzoek naar nog grotere lokalen... Maar zoals bij elke ervaring leren wij ook elke dag nog bij...Ongelooflijk fijn dat jullie erbij waren en bedankt voor de betrokkenheid!!Hopelijk mogen we jullie de volgende jaren nog veel ontvangen en dan op 'aangepaste' wijzen!

mvg

Juf Nathalie...