zondag, november 06, 2011

Naar het "Serreke" in Ham echt de moeite!!

Als je bezoek krijgt uit het anders sprekend landsgedeelte en die willen absoluut naar het "Serreke" wil dat zeggen dat daar inderdaad iets te zien is wat je op een andere plaatst niet direct terug vindt. 
 Je bent hier in een bloemenzaak die een extra dimensie geeft aan het begrip bloemenzaak en zeker in de eindejaarsperiode die nu aanbreekt.
In verschillende kamers is er een smaakvolle opstelling rond een thema dat je moet helpen om volgens je persoonlijke smaak je huiskamer te versieren met de feestdagen in het verschiet.

 Dat hier ook de kerst versiering en de daarbij horende versierde kerstboom een belangrijke plaats innemen is hier opvallend gedemonstreerd.
Ook kleur met zijn combinaties zijn hier heel zorgvuldig uitgekozen. 
 Dat je elk element van elke opstelling ook kunt kopen is vanzelfsprekend en dat je door de overweldigende indruk je gemakkelijker laat verleiden is voor de inrichters graag mee genomen.
Alle producten ook uit de natuur zijn hier op een creatieve manier samengebracht dat elk van de bezoekers onder de indruk komt en....zeker nog eens terug komt kijken en naar huis gaat met een hoop nieuwe ideeën. 
Hier vliegt de tijd en als je die dan besteedt hebt aan het op hol brengen van je huiselijke creativiteit is deze tijd zeker goed besteed.
Het "Serreke" in Ham de moeite waard en een pluim voor de inrichters die met frisse opstellingen de moeite doen om dit jaar na jaar vol te houden.

2 opmerkingen:

torfs gilbert zei

mooie presentatie en kleuren combinatie

Anoniem zei

Wie ben je?