woensdag, augustus 29, 2012

"Natuurlijk" bloemen in het Lechtal!

Prachtig weer deze zomer in Tirol.
 Inwoners die van de natuur en zeker van bloemen houden, bloemen die op hun beurt op een reuze dak oversteek kunnen rekenen....meer moet er niet zijn om overal in Lechtal geconfronteerd te worden met huisbloemen waar wij in België alleen maar jaloers kunnen op zijn.
 Hoe ze in slagen om zulke kleurrijke trossen elke dag er even fris en verzorgd te laten uitzien is mij een raadsel maar dat het resultaat indrukwekkend is kan je zien.
Wij hadden in ons tuintje ook een poging gedaan om  de originele "Edelweiss" te introduceren maar we zijn op het einde van de zomer helemaal niet trots op het resultaat...je kan de echte natuur nog niet zo gemakkelijk copiëren.
 Het ene balkon is nog mooier dan de andere potterie maar je mag er van op aan dat er veel werk aan is en....regelmatige bemesting om tot zulk een resultaat te komen.
Als er dan toch eens een onweder opduikt lijkt het erop dat dit door de dan geprojecteerde regenboog wil concurreren met de bloemen kleurenpracht.
Ik zou zeggen willen we met zijn allen thuis volgend jaar ook eens proberen.
Ik ben benieuwd .....misschien komen we toch maar terug naar Tirol daar kunnen we zeker zijn van het resultaat en....er is hier nog heel wat anders in de natuur te ontdekken.  

Geen opmerkingen: