zondag, september 09, 2012

Jeka medewerkers in Tirol in de zomer 2012

Wanneer er 2300 personen naar het Lechtal komen moeten er ook wat medewerkers zijn om deze te verzorgen, op te vangen, te huisvesten, te begeleiden....en dat we dat met hart en ziel en een goed humeur doen kan je zo van de foto afleiden. 
 We hadden deze zomer ook de droevige plicht om onze stichter Fons Borginon in Stanzach een laatste rustplaats te bezorgen. Voor deze gelegenheid kwamen er medewerkers uit al de delen van de wereld waar Fons door zijn inbreng onvergetelijke bijdragen geleverd heeft voor de mensen ter plaatse.
 De mannen van de "camion" waren dagelijks op pad om de nodige levensmiddelen aan de groepen te bezorgen.
 Dat we ook op de hoogte moeten blijven hoe het er in de bergen echt aan toe gaat, hiervoor  hebben we steeds medewerkers die deze ervaring blijven opdoen en hun enthousiasme met de groepen meedelen. Vraag maar aan Marijke en Pol hoe het voelt om op de "Hochvogel" te staan. Weinigen hebben het hen voor gedaan, want  het is en blijft een hele uitdaging en zeker een hele inspanning.. 
Roza vergezelde ons naar Imst waar de zomerrodelbaan "Alpine coaster" een steeds groter wordende activiteit wordt voor onze groepen.
De reclame voor fritjes neemt onze "kookmoeder" er hier graag bij. 
Als je uitgenodigd wordt door de groep van "Hechtel" om deel te nemen aan hun grootse barbecue mag je zulke uitnodiging nooit afslaan.
Zij waren met 203 man en kunnen die enkele medewerkers er zeker nog bijnemen. 
Dat onze nieuwe man van de bevoorrading Hans hier zichtbaar van geniet bewijst dat hij over de geleverde materialen gerust fier mag zijn. 
 In Innsbruck waren we er als de kippen bij om de nieuwe winkel van "Swarovski" te gaan bewonderen en het was de moeite...eh Bram.
 Zelf een barbecue op poten zetten voor de medewerkers onderling behoort tot die traditionele activiteiten die we zeker niet gaan afschaffen.
Firmin heeft in zijn vorig leven er voor gezorgd dat we over een heuse verstelbare bbq beschikken en we doen "hem" door te gebruiken nog alle eer aan.
 Kijken wat de vorige zoal op zijn bord heeft behoort zeker tot de aangename geplogenheden van zulke activiteit.
 Laat het ons smaken!!
Pol kijkt verschrikt op voor zoveel weldaad....hij krijgt hier nog een heus dessert als afsluiter. 
Of kan je kiezen voor een ijsje?
Ijsjes die nu zelfs regelmatig op het menu staan van de groepen en die door het warme weer van deze zomer door iedereen konden gewaardeerd worden.
Het leven als medewerker in Tirol kan boeiend, spannend, gevarieerd, vermoeiend maar zeker ook plezant zijn.

Geen opmerkingen: