maandag, oktober 29, 2007

Spijtig van LUC CLAEYS!!

Wanneer we deze zomer Luc en Hugette met hun kinderen op bezoek kregen in Stanzach, liet niets vermoeden dat Luc zijn vleugels ging uitslaan naar andere oorden dan Jeka. Hij is en blijft een Jeka man die elk stadium van het medewerker zijn doorlopen heeft.
Hij viel reeds op door zijn inzet en liefde voor de bergen wanneer hij meermaals, met het toenmalige St. Amandusinstituut van Gent, in het Pallieter heem prachtige dagen hielp maken voor zijn groep en...voor ons medewerkers.
Elke gelegenheid was goed voor een feest, dat als organisatie mocht gezien worden, feest dat niets afdeed van het welgevulde bergprogramma van zijn groep.
Heerlijke groep met heerlijke herinneringen.
We zijn dan ook blij dat we onbewust er in geslaagd zijn hem te laten genieten van de sfeer van vroeger, door met Luc en Hugette erbij, de medewerkersbarbecue van dit jaar te organiseren tijdens zijn bezoek.

Een wijs woord, maar vooral een luisterend oor, waren zijn fel gewaardeerde eigenschappen. Wanneer er moest georganiseerd worden werd dat door Luc tot in de puntjes verzorgd.


We wensen hem en zijn familie het allerbeste op zijn nieuw ingeslagen weg en hopen stilletjes dat we Luc en zijn familie als vrienden in de toekomst nog dikwijls mogen tegenkomen.

Geen opmerkingen: