vrijdag, juni 20, 2008

Jerome hield zijn "Babyborrel".

Voor Jerome was het zondag zijn dag.
Aan de hele wereld zou hij zich laten zien, misschien wel laten horen dat hij er ook bij hoort. Op de arm van een trotse meter pauzeren en vooral toekijken wie er allemaal voor mij op de been is, dat is de taak van Jerome.
Het waren er heel wat en de perfecte organisatie had dat goed ingeschat.
Naar Frankrijk waren ze al met vakantie met als bijkomstig doel zorgen voor voldoende drank die hier op mysterieuze wijze wordt gekoeld en zeker zal gedronken worden. Het heet niet voor niets een "Babyborrel".

Helpende handjes voor het klaarmaken van voldoende hapjes en versnaperingen zijn hier welkom en ze zorgen ook mee voor een smaakvolle presentatie.

Ongedwongen sfeer van door elkaar wriemelende spelende kinderen en keuvelende ouders, dat was het opzet en de illustratie laat zien dat Ilse en Steven hier helemaal in geslaagd zijn.

Plannen voor de toekomst zijn bij verschillende gasten zichtbaar aanwezig en uitwisseling van ervaringen op verschillende domeinen, samen met, misschien wel een beetje roddelen, horen hier helemaal bij.

Een stadstuintje met voetbalveld en een heel huis als speelplaats, het moet, op een goede "babyborrel", allemaal kunnen.
Jerome himself werd bij al dit gedoe een beetje ongemakkelijk en koos voor zichzelf een stil hoekje met een moederborst boven een "bayborrel".

Wanneer je meer beelden wil zien van "Jerom's babyborrel" klik dan hier : www.hcruysberghs.tk en verder door op "Jerome's babyborrel"

Geen opmerkingen: