woensdag, september 14, 2011

Naar "Swarovski"" Cristal Welte" in Wattens nabij Innsbruck.

We hadden al heel wat groepen die een reservatie vroegen voor de "Cristal Welte" bij SWAROVSKI in Wattens.
 De groepen die daar op bezoek waren kwamen erg enthousiast terug en het was ook voor ons het teken om daar ook eens te gaan kijken.
 Van aan de ingang van de expositie van kristal en zeker van de kristal van Swarovski werden we overrommpeld door het creatieve gebruik van alles wat men met deze glasmaterialen kan verwezenlijken.
 De eerste blikken in de tentoonstellingsruimten spreken boekdelen en we vielen van de ene creatieve verrassing in de andere.
 Licht geplaatst op ontelbare facetten van geslepen gepolijst en andere glasbewerkingen deden ons wegdromen door de verschillende thema's van de tentoonstelling.
 Kunstvoorwerpen in glas, lichtspelingen op bewegende en niet bewegende voorwerpen, dit alles uitgekiend door kunstenaars die zich op hun beurt lieten begeleiden door muziek van bekende componisten.



 Een kerstboom waar de echte op jaloers zou kunnen zijn.


 Creaties waarvan het resultaat de verbeelding tart.


 Glazen lichtgalerijen waar men zich in een irreëele wereld waant

 Glascomposities waar je jezelf in kunt tegenkomen.

 Een bruidskleed gedecoreerd door Swarovski dat moet een buitengewoon verwent gevoel geven.
Wanneer je uiteindelijk in de verkoopsruimte belandt is men zo "murw" geslagen door zoveel schoonheid dat je er even moet  gaan zitten om te bekomen of om te bedenken dat men je probeert te overtuigen dat je best iets meeneemt uit deze wondere wereld....wat we dan ook gedaan hebben!

Geen opmerkingen: