zondag, augustus 13, 2006

De drie Harrie's in Tirol bij Jeka

Zoals je bij deze foto kan zien zijn we bij Jeka aan de slag.
Toevallig drie Harrie's tegelijkertijd in het Lechtal: Van rechts naar links Harrie Nietch is de echtgenote van Eileen onze Engelse groepsvertegenwoordigster. Hij is origineel van Dusseldorf afkomstig dus Duitser.
Deze "eigenschap"komt hem en ons hier goed uit.
Zijn vrouw enkel Engelssprekend doet niet alleen om zijn taal beroep op hem bij het bezoeken van groepen maar ook zijn "helpend handje" kan ze goed gebruiken.
Harrie De Cauwer is de middenste en jarenlang medewerker ook in Tirol.
Dit jaar heeft hij enkele genezende gebroken ribben meegebracht naar hier en daardoor is zijn taak dit jaar toegespitst op het cullinaire. Hij kookt met succes voor de medewerkers en heeft het geluk dat een groot deel van zijn vroegere job nl. de levering verdelen opgevangen wordt door zijn zonen Bernd en Laurens.
Wat de derde betreft weten jullie allang wie we bedoelen en ik hou me nog steeds bezig met de organisatie van de activiteiten van de groepen.
Zo was het schieten in de schietstand van Stanzach deze zondagmiddag voor de groep van Canteclaer uit Antwerpen een succes. Dat ze de trip vanuit Holzgau met de fiets tot Stanzach erbij namen eerder ongewoon.
Maar ook hier zeggen we:" De creativiteit is de sleutel voor succes. "

Geen opmerkingen: