maandag, september 29, 2008

Stefan...hij doet het weer!!!

Om ook deze marathon van Berlijn tot een goed einde te brengen had Stefan alle mogelijke voorbereidingen getroffen. Hij heeft getraind zoals nooit tevoren, hij let op zijn voeding en zeker op zijn drank en om het laatste greintje ongerustheid weg te nemen gingen we in Berlijn zelf op zoek naar dat laatste tikkeltje bijgeloof dat hier nog kon helpen.
Hier zien we hem de borst beroeren van een lieftallige, welliswaar versteende, jonkvrouw die, belooft dat deze "touch" geluk brengt,....en wie zou hier aan twijfelen?

Dit restaurant maakt verdacht veel reclame voor "doping" producten. Aan Stefan om zijn korreltje van de sponsorgelden voor deze publicatie mee te pikken.

Op naar het serieuze.
Aan supporters ontbrak het niet, maar wat helpen ratels en kleppers je moet de 42 km wel zelf lopen.

Hier is voor Stefan de eindmeet in zicht. Wanneer je op 40000 deelnemers 2600 ste eindigt kan men spreken van een bijzonder goed resultaat.
Zijn persoonlijk record heeft hij met 14 seconden verbeterd en hiervoor werden hem allerlei prijzen in de hand geduwd.

Een medaille, een koekje, maar vooral veel drank. De fiere supporters delen in de vreugde en hebben in Berlijn een buitengewone sfeer kunnen opsnuiven.
Meer dan 1 miljoen supporters langs het hele traject zorgde voor een helse unieke ambiance.



Om je een idee te geven wat dit in werkelijkheid betekent hebben we als primeur een zelf gemaakt filmfragmentje hier opgeladen.
Wij hebben in ieder geval genoten van deze trip naar Berlijn en hopen dat Stefan er evenveel plezier heeft aan beleefd.
Wij hebben in ieder geval, hard gesupporterd.

Geen opmerkingen: