dinsdag, november 14, 2006

Een familiefoto maken op het feest!!



Tijdens het familiefeest CRUYSBERGHS- GIELEN zou er een familiefoto van de ganse groep gemaakt worden.
Dus iedereen op zijn “ paasbest” en voor het donker wordt aanwezig zijn, dat was de vraag van de inrichters.
Dat laatste was niet zo vanzelfsprekend daar men mocht aankomen vanaf 14 uur ....
De fotograaf van dienst, Diane, had al enkele bedenkingen om een zo grote hoop op één foto te krijgen en had daarom al een heel scenario uitgedacht om haar opgave de te kunnen realiseren.
" De foto" zou genomen worden vanaf het dak en de te verwachten opstelling van de manschappen werd door mij zorgvuldig en met luid geroep opgelegd....
Op dat eigenste ogenblik als iedereen begrepen had wat van hem verwacht werd en de uitvoering eindelijk zou starten… begon het te regenen.
Als je iets kunt missen op het ogenblik dat iedereen naar buiten moet om goed zichtbaar op een foto te staan, met zijn beste outfit aan, die dan nog van bovenaf genomen wordt is het wel... regen.
Het wachten op het dak moe en teleurgesteld over het weer komt Diane "van het dak af" en wordt...een nieuwe opstelling uitgedacht en in uitvoering gebracht. Dat zeventig man opstellen aan de rand van de waterkant geen sinecure is spreekt vanzelf.
De figuranten onderdak en de fotograaf op een ladder in de regen met een apparaat en pikkel die niet mogen nat worden, zo zou het nu gebeuren.
Er wordt opgesteld, geposeerd, georganiseerd, afgedrukt, rond gesprongen en…. op het resultaat wachten we.
Wat niet belet dat deze samenkomst uitgegroeid is tot een groot succes en...we hebben van de buren geen klachten gehad van overlast of geluidshinder. Dit laatste verwonderd ons wel maar ...het was een feest dat om herhaling vraagt...
Meer foto's op Harrie's site rechts boven of op www.hcruysberghs.tk en doorklikken op FEEST...bij de CRUYSBERGHSEN

Geen opmerkingen: