donderdag, november 30, 2006

Grooot...nieuws uit ROME!!

Het is niet dat de Paus naar Turkije gaat.
Het is niet dat hij al of niet ontvangen wordt door de Turkse Premier. Het is een reportage met echte beelden van de heuglijke gebeurtenis bij William en Ilaria in Rome.
Wanneer op 12 november ll. tijdens het familiefeest Cruysberghs - Gielen, waar William en Ilaria met een grondige reden en spijt in hun hart afwezig waren, aangekondigd werd dat er bij hen een dochter COSTANZA geboren was, konden we ons daarbij al iets voorstellen. Wanneer de eigenste zus Barbara op reportagebezoek bij haar broer en schoonzus in Rome kiekjes kon maken van de, nieuwgeborene,, de fiere mama en trotse papa, werd de voorstelling werkelijkheid en zéér mooi.
Ook de verwondering van Hannah, bij het zien van haar nichtje, zijn beklijvende beelden.We kunnen het dan ook niet nalaten ze hier gedeeltelijk en op de site
www.hcruysberghs.tk vollediger te tonen.We wensen de ouders van hier uit veel geluk met hun dochter COSTANZA en hun dochter een fijne toekomst in deze liefdevolle omgeving.
Maar…we hopen de ganse familie kortelings eens zelf te kunnen bewonderen en dat met eigen woorden te kunnen zeggen hier of in …!


Posted by Picasa

Geen opmerkingen: