maandag, november 20, 2006

Met Pasen gaan skiën..het moet kunnen!!

We waren met veel geïnteresseerden zaterdagavond om informatie te komen opdoen voor onze jaarlijkse"Sneeuwvakantie" met Pasen 2007.
Vele families, vooral uit Mol, hebben zich in de voorbije jaren aangesloten bij onze groep om tijdens de eerste week van de Paasvakantie te gaan skiën op het skigebied van Warth-Saloberkopf gelegen op het einde van het Lechtal.
Vele fronsen hun wenkbrauwen wanneer we spreken van skiën met Pasen, maar daar we voor dit gebied kiezen gelegen aan de Alpennoordzijde op een hoogte tot 2100m spreken ze daar van de "Sneegarant" en zijn we met Pasen nog niet zonder...sneeuw gevallen. Meer nog, de laatste jaren was er met Pasen steeds meer sneeuw dan gedurende de hele winter.
Een groot voordeel van deze periode is het weer. Het grote gevaar is de zon. De combinatie van voor- en nadeel geeft ons de mogelijkheid van skiën te combineren met een zonnekuur waarvan we het resultaat met graagte tonen aan onze vrienden.
Voordeel van zo een groepsvakantie waarbij jeugd en volwassenen heerlijk ontspannen avonden kunnen beleven die alleen in onze formule kunnen ingericht worden. We logeren in een huis van Jeka. Het oude hotel "Krone" is onze uitvalbasis weliswaar aangevuld met enkele annex huizen om ieder de kans te geven van te kunnen meegaan.
Dit jaar hebben zich ongeveer 80 deelnemers gemeld en we hebben zaterdagavond kunnen vaststellen dat ze er veel zin in hebben om van "onze skivakantie" met Pasen 2007 een succes te maken.
We verheugen ons reeds op het vooruitzicht en doen reeds stiekem oefeningen om dan nog mee te kunnen met…de kleinkinderen!!


1 opmerking:

Henri Cruysberghs zei

Wie gaat er allemaal mee?